De één gaat graag naar school. De ander kost het wat meer moeite. Hoort jouw kind bij de laatste groep dan kan de schooltijd ineens een strijd worden.

Want wat is er nu fijner dan dat je kind iedere dag graag naar school gaat!

En of het nu ligt aan dat je kind zich moeilijk kan concentreren in de klas of dat hij weinig zelfvertrouwen heeft, er is altijd een bach remedie die erbij past. Bovendien is het een natuurlijk middel en kan het dus geen kwaad om het kinderen te geven.

Hieronder staan veel voorkomende school problemen met de bijbehorende mix / remedie.

  • Concentratie probleem = mix Concentratie en of White chestnut bij teveel piekeren en Wild oat teveel plannen en ideeën / doelgerichtheid.
  • Weinig zelfvertrouwen = mix Zelfvertrouwen en of Larch bij faalangst / zelfvertrouwen en Mimulus verlegen en bang / moed en durf.
  • Geen afscheid kunnen nemen = Chichory – moeder wat meer loslaten, Aspen bij vage angsten / geeft vertrouwen, Mimulus bij angst / moed en durf, Walnoot bij wennen aan nieuwe fase in je leven en letterlijk loslaten.
  • Kind heeft vaak conflicten = Holly – boosheid / liefde en Impatiens – licht ontvlambaar / geduld en kalmte.
  • Is je kind heel erg druk en beweeglijk = Impatiens voor geduld en kalmte en Vervain voor meer ontspanning of mix Kalmte.
  • Heeft jouw kind totaal geen zin en is het niet gemotiveerd om naar school te gaan. Dan kun je bijvoorbeeld nemen: Hornbeam somber en lusteloos / geeft zin en motivatie of Wild Rose geen enkele ambitie en blijft bijv. in bed liggen / ambitie komt terug / ideale remedie voor pubers.

Dit zijn enkele voorbeelden maar de remedies kunnen echt overal voor ingezet worden. Je kijkt gewoon welke eigenschappen je kind heeft (38 bach bloesems) en zoekt daar de remedies bij.

Er is ook een bach bloesem test die je (eventueel samen met je kind) kan doen om uit te zoeken welke remedies er het beste passen.

Hopelijk kan de bach bloesem therapie wat bijdragen en geeft het precies datgene waar jij of je kind behoefte aan hebben. Het doet eigenlijk niks met de negatieve eigenschap (druk en beweeglijk) maar geeft energie aan de positieve component (geduld en kalmte). En het is 100% natuurlijk, geen bijwerkingen en gemakkelijk om in te nemen. Echt een geweldig product! In balans met bach!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.