Bij deze wil ik graag al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. 2020 Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Op naar betere tijden! Wat zal 2021 ons brengen? Wat zou je willen dat 2021 jou brengt? Liefde, geluk, succes en of gezondheid of ….?

Tussen Kerst en Oud op Nieuw zit ik dicht. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen alvast Fijne feestdagen te wensen met veel Licht en Liefde. Zeker in deze onzekere tijden waarin menigeen het moeilijk heeft om wat voor reden dan ook is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

We kunnen ons richten op de angst die het Coronavirus met alle gevolgen van dien met zich meebrengt, of op de mogelijkheden. Wat is er nog wel mogelijk, wat kan er nog wel, en waar krijg je nog steeds energie van? Heb je hier ondersteuning bij nodig dan kunnen de bloesems je hierbij helpen natuurlijk.

Hieronder vind je wat voorbeelden wanneer je bach bloesem remedies kunt gebruiken:

  • Aspen = angst voor het corona virus – kan bijvoorbeeld worden ingenomen samen met Crab apple, Walnoot en Mimulus. Wanneer je echt bang bent om het virus op te lopen / geeft vertrouwen, loslaten en reiniger van lichaam en geest.
  • Red chestnut = wanneer je je veel zorgen maakt om je naaste familieleden / laat familie meer los.
  • Willow = moeite met het accepteren van de zaken zoals ze nu gaan / optimisme en acceptatie van het lot.
  • Impatiens = je kan niet wachten totdat alles weer normaal zal zijn / geduld en innerlijke rust.
  • Elm = overbelast en gestrest omdat je tijdens de lockdown moet doorwerken en de kinderen thuis zijn en hen ook nog moet lesgeven.
  • Sweet chestnut = totale wanhoop / licht aan het einde van de tunnel.
  • Waterviolier = jezelf terugtrekken in eenzaamheid / warmer contact met anderen.

Speciaal voor de feestdagen heb ik een leuk kadootje. Bij alle bestellingen vanaf 25 euro krijg je een Rescue Plus mix gratis. Dit is een mix met daarin Rescue en als extra remedies Aspen en Mimulus en White chestnut en heeft een waarde van 15,75 euro. De mix kun je gebruiken in tijden van stress en spanning en bij angst en of piekeren. De Rescue Plus mix nu dus tijdelijk gratis als bedankje voor het vertrouwen en voor de prettige samenwerking. Bij je bestelling boven de 25 euro kun je de Rescue Plus mix (0,- euro / gratis) zelf in je winkelmand erbij doen. De actie geldt t/m 03 januari 2021.

Post NL heeft het erg druk dus het kan zijn dat je pakje er iets langer over doet, daarom graag op tijd bestellen. Je kan bestellen tot woensdag 23 december a.s. vóór 14 uur. Met de Kerst en tussen Oud en Nieuw ben ik gesloten. Open vanaf maandag 4 januari 2021.

Fijne feestdagen en graag tot in het nieuwe jaar!

Veronique

www.praktijkhethaagje.nl

Voor de Feestdagen wens ik jullie;

‘Tijd om van de kleine dingen te genieten,

Stil te staan bij de mooie momenten,

Sterkte om tegenslag te overwinnen,

Vriendschap om je hart te verwarmen,

Humor om al wat somber is te kleuren,

Een Glimlach om de dag mee te beginnen.`

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.