Er zijn 38 remedies + rescue remedie. Dit is nr. 29 uit de serie: van Agrimony tot Willow.

Star of Betlehem: 

Het negatieve Star of Betlehem type heeft iets traumatisch mee gemaakt – is erg geschrokken – bijvoorbeeld door overlijden of ziekte van een geliefde – blijft hierin hangen en komt niet meer in beweging – is in schok – maakt niet uit of dat het trauma lang geleden heeft plaats gevonden of kort geleden.

Het positieve Star of Betlehem type wordt getroost en komt weer in beweging doordat zijn emoties worden verwerkt en eventuele blokkades worden opgeheven.

Combineert goed met: Walnoot – Cherry plum – Rock Rose – Sweet chestnut – Rescue Remedy.

Sterrenbeeld: Steenbok – Waterman – Ram – Schorpioen – en je kijkt waar Pluto – Saturnus – Mars en Uranus in de horoscoop staan / natuurlijk kunnen alle sterrenbeelden (tekens) een trauma ervaren maar ook dan kijk je naar de horoscoop als geheel en in het bijzonder naar deze tekens en planeten.

Tip: Bij baby’s aan het badwater toevoegen om de shock van de bevalling te verzachten en voor mensen die een trauma hebben meegemaakt.

Na het innemen van Star of Betlehem ga je soms meer dromen (emoties verwerken) of je krijgt een flinke huilbui (werkt troostend en verzachtend) maar het werkt ook om uit een shocktoestand te komen en om blokkades op te heffen zodat er beweging ontstaat.

Groep: Vind hoop en geluk.

Kenmerken: huilen – verdrietig – depressief – geen levenszin – passief – apathie.

Bach bloesem mix: na heftige gebeurtenis – kies voor een telefonisch consult zodat ik je kan helpen met de juiste remedies uit te kiezen.

38 bach bloesem remedies

Meer algemene info www.bloesemsvanbach.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.