Er zijn 38 remedies + rescue remedie. Dit is nr. 06 Cherry plum uit de serie: van Agrimony tot Willow.

Cherry plum: 

Het negatieve Cherry plum type houdt zijn krachtige emoties in tot het moment dat het niet meer kan en krijgt dan enorme woede aanvallen – is van binnen een vulkaan – kan een binnenvetter zijn door zich te lang in te houden maar er zijn ook types die meteen alle boosheid eruit gooien – soms last van angsten – bang om zichzelf of anderen wat aan te doen.

Het positieve Cherry plum type kan goed omgaan met zijn zeer krachtige emoties en kan deze op tijd ontladen door middel van sport o.i.d. of door erover te praten.

Combineert goed met: Agrimony – Impatiens – Rockrose – Sweet chestnut en Rescue remedie.

Tip: voor kinderen of volwassenen die zichzelf niet meer kunnen beheersen (woedend) en of bang zijn zichzelf of anderen wat aan te doen / denkt aan zelfmoord – dan Cherry plum combineren met Sweet chestnut (diepe wanhoop) en Walnoot (loslaten van spanningen). Geef kinderen een of andere vorm van krachttraining waardoor ze hun emoties kunnen ontladen.

Groep: Je zorgen overwinnen.

Sterrenbeeld: Schorpioen (heeft innerlijk diepe, krachtige emoties) – Ram – (erg energiek en impulsief) en diegene die Pluto en of Mars heel duidelijk (bijv. op de hoeken) in de horoscoop hebben staan.

Kenmerken: zenuwinzinking – overspannen – kan er niet meer tegen – enorme woede aanvallen – moeite met inslapen (loslaten van de dag) – bedplassen – heftige pijnen omdat er heftige emoties en spanningen zijn.

Bach bloesem: mix + gratis advies. 

bach bloesem

Meer info op www.bloesemsvanbach.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.