Er zijn 38 remedies + rescue remedie. Dit is nr. 03 uit de serie: van Agrimony tot Willow.

Beech: 

Het negatieve Beech type is intelligent – erg kritisch – ziet alles met zijn röntgenblik – legt snel het accent op de fouten van anderen – niet tolerant – irriteert zich snel aan anderen – pest soms anderen.

Het positieve Beech type weet dat wie zonder zonden is werpe de eerste steen, dus iedereen heeft goede en slechte eigenschappen – legt de aandacht op het goede in anderen – ziet nu meer schoonheid in alles en iedereen om zich heen.

Combineert goed met: Crab apple – Elm – Impatiens – Rockwater.

Groep: Leven en laten leven.

Tip: Voor kinderen die pesten helpt Beech om meer mededogen te krijgen voor andere kinderen – geef het Beech type voldoende intelligente uitdaging zodat hij niet in de verleiding komt om te pesten.

Sterrenbeeld: Leeuw (dominant) – Maagd (slim en kritisch, voelt zich soms boven anderen verheven) – altijd een combi van meerdere planeten (bijv. Venus,, Mercurius en Mars) die spanningsvolle aspecten met elkaar maken (vierkanten) waardoor negatieve eigenschappen van deze tekens versterkt worden.

Kenmerken: kritisch – ergernis omdat hij alles ziet en zich overal aan irriteert – overbelast – stress – soms last van de geluiden van anderen – pesten – allergieën.

Bach bloesem: mix zelf samenstellen. 

38 bach bloesem remedies

Meer op www.bloesemsvanbach.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.