Er zijn 38 remedies + rescue remedie. Dit is nr. 01 uit de serie: van Agrimony tot Willow:

Agrimony: 

Het negatieve Agrimony type verbergt zijn zorgen achter een masker – kan niet tegen ruzie en wil de lieve vrede bewaren – is erg gevoelig ook verslavingsgevoelig – verdringt zijn problemen door afleiding te zoeken in teveel drinken, kopen of drugs – kan niet tegen monotone geluiden – is de gangmaker op feestjes maar kan ook rustig zijn – als je vraagt hoe is het met je zal het Agrimony type altijd zeggen dat het goed gaat want hij praat niet over zijn problemen.

Het positieve Agrimony type is open en eerlijk over zijn gevoelens en durft de confrontatie aan te gaan – is congruent – dus laat aan de buitenwereld zien hoe hij zich werkelijk van binnen voelt – gaat zijn problemen niet langer uit de weg maar pakt ze aan.

Tip: Voor mensen die altijd zeggen dat het goed gaat maar innerlijk wel onrustig zijn en allerlei klachten hebben.

Door het innemen van Agrimony komt duidelijker naar voren wat er werkelijk speelt.

Let op: als er veel (emoties) onder zit deze remedie combineren met Walnoot en of Cherry plum en Rescue om dat wat er allemaal boven komt te verzachten.

Combineert goed met: Walnoot – Cherry plum – Crab apple en Rescue remedie.

Groep: Blijf bij jezelf.

Sterrenbeeld: Weegschaal (wil harmonie) – Boogschutter (verdringt problemen).

Kenmerken: slapeloosheid – pijn in de spieren – tandenknarsen (onrust) –  angst – hoofdpijn –  innerlijke onrust –  verslavingsgevoelig – aan de buitenkant van het Agrimony type zie je niets maar is van binnen zeer onrustig door allerlei zorgen die hij / zij verbergt – geheim houdt.

Doe de bach bloesem test en stel zelf je eigen mix samen.

38 bach bloesem remedies

Meer info www.bloesemsvanbach.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.