Hoe voel jij je in de wintermaanden? Het komt nogal eens voor dat mensen met het vallen van de blaadjes zich wat minder lekker voelen. Een beetje depri, wat somber, moeite met opstaan in de ochtend etc. Bach bloesems kunnen echt een goede ondersteuning bieden om de donkere wintermaanden door te komen.

Hieronder staan enkele remedies die je in geval van een winterdip kan nemen.

Walnoot – de remedie voor overgangsfasen / dus ook van herfst naar winter.

Mustard – als je plotseling wordt overvallen door sombere buien.

Hornbeam – bij sombere gevoelens en lusteloosheid – bij uitstelgedrag en nergens zin in hebben.

Crab apple – reiniger lichaam en geest – een mooie remedie als extra aanvulling.

Olive – als je je heel erg moe en leeg voelt.

Wild Rose – als je passief en apathisch bent en geen enkele ambitie meer voelt.

Dit zijn nog maar enkele bloesems want in totaal bestaat de hele set uit 38 remedies. Je kijkt gewoon naar hoe je je voelt in de winter. Ben je somber, eenzaam of lusteloos? Kijk naar je emoties en zoek daar dan de juiste mix bij. Dat is het mooie van de bach bloesem therapie. Je mag meerdere bloesems mengen in 1 mix. Maximaal 6 stuks en of rescue remedie.

Doe de bach bloesem test (tip. Kies maximaal 6 eigenschappen uit waar jij jezelf in herkent – of bestel een mix + gratis advies. Je krijgt dan een vragenlijst toegestuurd en ik stel dan gratis een mix persoonlijk voor jou (of voor je kind) samen.

Vergeet niet om ook in de wintermaanden leuke dingen te doen zodat je jezelf qua energie weer kan opladen. Heel belangrijk dat je accu (energetische accu) goed gevuld blijft. Dus is het mogelijk plan dan gerust een dagje in voor jezelf waarbij je alleen maar leuke dingen doet. Kies iets waar jij blij van wordt.

Wat doe jij eigenlijk graag? Waar krijg je energie van?

Durf voor jezelf te kiezen! En neem daarnaast voor geestelijke ondersteuning de bach bloesems in. Zo kom jij zeker gezond de winter door!

bach bloesem
hornbeam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.