Disclaimer

Neem voor elke klacht altijd eerst contact op met de huisarts.

Bach bloesem remedies nemen nooit de plaats in van een medische behandeling – mocht deze noodzakelijk zijn.

Er zijn mij geen bijwerkingen bekend door het gebruik van de bach bloesem remedies maar het gebruik van deze zelfzorg middelen is altijd op eigen risico.

Praktijk het Haagje neemt geen verantwoording voor het gebruik van de genoemde middelen – u blijft zelf verantwoordelijk voor uw eigen lichaam.

De bach bloesem remedies zijn niet wetenschappelijk onderzocht en derhalve is hierdoor ook niets over de werking bekend. 

Bach bloesem remedies vallen onder de voedingssupplementen. 

De teksten op deze website zijn met veel zorg samengesteld – mochten er onverhoopt fouten in de tekst staan dan is dat spijtig maar is praktijk het Haagje hiervoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk.

De teksten zijn ter informatie en eigendom van praktijk het Haagje en dienen op geen enkele wijze te worden overgenomen of gecopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar Veronique van den Dam.

Ik ben sinds 2017 aangesloten bij KlachtenPortaalzorg – mocht u onverhoopt een klacht hebben neem dan altijd eerst contact met mijzelf op – ik doe er alles aan om tot een oplossing te komen.