Algemene info

over o.a. dosering – werking – houdbaarheid – klik op het + teken voor het antwoord.

Ervaringen uit de praktijk

 

Slaap problemen

Demi (23 jaar): Ik lag al maanden wakker. Het lukte me maar niet om in slaap te vallen. Pas tegen de ochtend viel ik in slaap maar ik moest de volgende dag wel weer vroeg op. Ik bleef maar denken aan al het werk wat ik nog moest doen en kreeg daardoor nog meer stress. Nadat ik de mix ongeveer twee weken nam, merkte ik dat ik weer goed kon inslapen en daardoor kwam ik ook veel uitgeruster aan op mijn werk.

Demi kreeg een mix met White chestnut – Elm – Agrimony – Oak – Walnut en Crab apple.

Vliegangst

Manuela (56 jaar): Ik heb de bach remedies genomen voor mijn vliegangst en ik vind het echt geweldig spul. Ik heb het ingenomen tijdens mijn vliegreis vorig jaar van Zürich naar Londen. Ik woon in Zwitserland en bij ons is het heel normaal om bach blüten te gebruiken. Je gaat gewoon naar de natuurwinkel en laat iets klaarmaken. Maar in dit geval heb ik mijn vriendin een mix laten maken en nu zit ik echt een stuk relaxter in het vliegtuig.

Manuela kreeg een mix met: Mimulus – Aspen – Rockrose – Cherry plum – Walnoot + Rescue.

Depressief

Henk: Nadat in maart 2020 Corona was uitgebroken voelde ik me somber. Door de stress kreeg ik maagklachten en het eten smaakte mij ook niet meer. In het ziekenhuis kreeg ik allerlei onderzoeken maar daar kwam niets uit. Ik kreeg het advies om lekker te gaan wandelen en fietsen. Nu ik sinds een paar maanden de bach druppels neem, voel ik me weer opgewekt.

Henk kreeg een mix met Gentian – Mustard – Crab apple – Mimulus  – Star of betlehem.

38 bach bloesem remedies
38 bach bloesem remedies - complete set

Bach bloesem mix

Bach bloesem therapie voor Mens en Dier – een veilig product – 100% natuurlijk.