Even voorstellen

Mijn naam is Veronique, 53 jaar, getrouwd en ik woon in Druten. We hebben drie kinderen van 27, 25 en 20 jaar en waarvan alleen de jongste zoon nog thuis woont. Inmiddels ben ik zelfs oma geworden van een kleindochter. Na mijn HAVO + Schoevers opleiding heb ik tot mijn 29ste jaar als secretaresse gewerkt. Dit werk vond ik best leuk maar toch miste ik iets. Veel liever wilde ik met mensen werken. Al sinds mijn 15e jaar heb ik interesse in horoscopen en planeetstanden (astrologie) en ik besloot dan ook om het roer helemaal om te gooien en begon aan een 4-jarige astrologie opleiding (ASAS). Nog steeds gebruik ik de astrologie dagelijks want je kan er echt heel veel uit halen zoals bijv. relatie, ziekte, studie,  beroep, talent, gezondheid. Zelf heb ik Zon in Vissen, Maan en de Zuidknoop in Weegschaal en Ascendant Maagd.

In 1999 kwam ik bij toeval in aanraking met Bach bloesem therapie. Vanaf het moment dat ik hier over hoorde vertellen was ik meteen heel erg enthousiast. Nadat ik de remedies voor mezelf en mijn kinderen ging gebruiken was ik helemaal om! In het jaar 2000 ben ik de officiële opleiding voor bach bloesem therapie  bij TS Products gaan volgen en sindsdien werk ik als Bach bloesem Consulente. Inmiddels heb ik hier meer dan 20 jaar ervaring mee en heb ik vele honderden mensen geholpen om op emotioneel niveau weer in balans te komen. In 2007 + 2008 heb ik mijn diploma’s behaald voor Voetreflex therapie + medische Basiskennis via Sonnevelt opleidingen.

Eind 2021 heb ik mijn LifeCoach diploma behaald en ik ben bijna klaar met een opleiding JongerenCoaching. Wil je graag persoonlijke coaching dat kan – maak dan een afspraak via  de contact pagina.

Ik ben LifeCoach voor Vrouwen en JongerenCoach voor jongvolwassenen van 16 – 27 jaar.