Wie ben ik en hoe kan ik jou helpen?

Even voorstellen

Mijn naam is Veronique, 52 jaar, getrouwd en ik woon in Druten. We hebben drie kinderen van 26, 24 en 19 jaar en waarvan alleen de jongste zoon nog thuis woont. Na mijn HAVO + Schoevers opleiding heb ik tot mijn 29ste jaar als secretaresse gewerkt. Dit werk vond ik best leuk maar toch miste ik iets. Veel liever wilde ik met mensen werken. Al sinds mijn 15e jaar heb ik interesse in horoscopen en planeetstanden (astrologie) en ik besloot dan ook om het roer helemaal om te gooien. Ik ging een 4-jarige astrologie opleiding volgen (ASAS). Nog steeds gebruik ik de astrologie want je kan er echt heel veel uit halen zoals bijv. relatie, ziekte, studie,  beroep, talent, gezondheid. Zelf heb ik Zon in Vissen, Maan en de zuidknoop in Weegschaal en Ascendant Maagd.

In 1999 kwam ik bij toeval in aanraking met bach bloesem therapie. Vanaf het moment dat ik hier over hoorde vertellen was ik meteen heel erg enthousiast. Nadat ik de remedies voor mezelf en mijn kinderen ging gebruiken was ik helemaal om! In het jaar 2000 ben ik de officiële opleiding voor bach bloesem consulente  bij TS Products gaan volgen en sindsdien werk ik als Bach bloesem Coach. Inmiddels heb ik hier bijna 20 jaar ervaring mee en heb ik honderden mensen geholpen om op emotioneel niveau weer in balans te komen. Enkele jaren later ben ik gestart met een 3 jarige voetreflex opleiding + medische Basiskennis via Sonnevelt opleidingen. In januari 2021 ben ik begonnen met de opleiding Life coach via het NHA.

Diensten: 

Bach bloesem consult

  • Het consult duurt ca. 1 uur
  • Inclusief bach bloesem mix
  • Prijs 40 euro inclusief btw

Astro-consult

  • Het consult duurt ca. 1,5 uur
  • Inclusief horoscoop uitleg
  • Prijs 65 euro inclusief btw

Ervaringen

Jacqueline: Ik ben zeer tevreden. Meermalen heb ik een bach bloesem consult genomen en ik krijg altijd een fijne mix mee en ook heel duidelijk uitgelegd hoe ik het moet gebruiken. Goede begeleiding en ik vind de druppels echt fijn.
Riek: Ik vind de voetreflex behandeling erg prettig en heb sindsdien geen pijn meer in mijn spieren. Het is erg ontspannend voor mijn lichaam.
Nancy: Ik vind je advies erg fijn. Je bent erg betrokken bij mijn gevoelens en bij wat ik nodig heb aan ondersteuning. Sinds ik bach bloesem gebruik voel ik me veel rustiger.