Wie ben ik en hoe kan ik jou helpen?

Even voorstellen

Mijn naam is Veronique, 51 jaar, getrouwd en ik woon in Druten. We hebben drie kinderen van 26, 23 en 19 jaar. Na mijn HAVO + Schoevers opleiding heb ik tot mijn 29ste jaar als secretaresse gewerkt. Dit werk vond ik best leuk maar toch miste ik iets. Veel liever wilde ik met mensen werken. Al sinds mijn 15e jaar heb ik interesse in horoscopen en planeetstanden (astrologie) en ik besloot dan ook om het roer helemaal om te gooien. Ik ging een 4-jarige astrologie opleiding volgen (ASAS). Nog steeds gebruik ik de astrologie want je kan er echt heel veel uit halen zoals bijv. relatie, ziekte, studie,  beroep, talent, gezondheid. Zelf heb ik Zon in Vissen, Maan en de zuidknoop in Weegschaal en Ascendant Maagd.

In 1999 kwam ik bij toeval in aanraking met bach bloesem therapie. Vanaf het moment dat ik hier over hoorde vertellen was ik meteen heel erg enthousiast. Nadat ik de remedies voor mezelf en mijn kinderen ging gebruiken was ik helemaal om! In het jaar 2000 ben ik de officiële opleiding voor Bach bloesem consulente  bij TS Products gaan volgen en sindsdien werk ik als Bach bloesem Coach. Inmiddels heb ik hier bijna 20 jaar ervaring mee en heb ik honderden mensen geholpen om op emotioneel niveau weer in balans te komen. Enkele jaren later ben ik gestart met een 3 jarige Voetreflex opleiding + Medische Basiskennis via Sonnevelt opleidingen.

In praktijk het Haagje kun je terecht voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Lichaam en geest is tenslotte één geheel. Dus als je geestelijk goed in je vel zit (door middel van bach bloesems) dan heeft dat ook een gunstige invloed op lichamelijke klachten.

Ik bied consulten en coaching aan door middel van onderstaande diensten. Wil je een afspraak maken – dat kan via het contact formulier.

Bach bloesem therapie

  • telefonisch consult + mix
  • 20 min. gesprek 29 euro
  • persoonlijk consult + mix
  • 60 min. gesprek 40 euro

Voetreflex therapie

 • ontspanningsmassage + therapie
 • eerste keer met anamnese
 • voor lichamelijke + geestelijke klachten
 • behandeling 60 min. = 40 euro

Astro consult

 • horoscoop print + mondelinge uitleg
 • uitleg radix wordt ook nagestuurd via email
 • vragen over thema zoals werk of studie
 • persoonlijk consult 90 min. = 75 euro

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden. Meermalen heb ik een bach bloesem consult genomen en ik krijg altijd een fijne mix mee en ook heel duidelijk uitgelegd hoe ik het moet gebruiken. Goede begeleiding en ik vind de druppels echt fijn.

Jacqueline

Ik kom al jaren bij Veronique voor een voetreflex behandeling en vind het heerlijk. Ik ga altijd lekker ontspannen naar huis toe en heb geen pijn meer in de spieren.

mevr. Peters

Ik heb mijn horoscoop laten duiden bij praktijk het Haagje omdat ik niet wist welke studie ik wilde doen. Dankzij de uitleg over talent en de planeten die in mijn werkhuizen staan weet ik dat nu wel. Door de uitleg heb ik veel meer vertrouwen dat ik de juiste stap neem. Dus bedankt nog.

Maikel

Ik vind je advies erg fijn. Je bent erg betrokken bij mijn gevoelens en bij wat ik nodig heb aan ondersteuning. Sinds ik bach bloesem gebruik voel ik me veel rustiger.

Nancy